Gratis verzending vanaf €100
Voor 13u besteld = Zelfde dag verzonden
14 dagen tijd om te retouren

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Indien je een item wilt retourneren moet deze voldoen aan onze algemene voorwaarden. Je hebt 14 dagen de tijd om het item te retourneren. Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Zorg dat u elke retour stap hebt voltooid zo niet kunnen wij de retour niet verwerken en storten wij geen geld terug.

1. Meld je aan op jouw account. Heb je afgerekend als gast? klik dan op wachtwoord vergeten, binnen enkele minuten ontvang je een automatische mail waarin je een wachtwoord kan aanmaken.

 

2. Klik op mijn bestellingen , vervolgens klik je op de order waarin de items die je wilt retourneren inzitten.

 

3. Selecteer de items die u wenst te retourneren en klik op versturen. Uw retouraanvraag is nu in behandeling.

 

4. U ontvangt binnen 24u een goedkeuring of afkeuring mail.

Indien u een goedkeuringsmail ontvangt zal u ook een retourformulier en retourlabel ontvangen. Print het retourformulier uit en vul het volledig in.

Indien u het retourlabel gebruikt die bij de goedkeuringsmail zit zal er €4,90 van uw retourbedrag worden afgehouden. Wenst u het retourlabel niet te gebruiken? Dan raden wij aan om zelf een verzendlabel aan te kopen via Bpost , postnl,... met track & trace code.

Indien u uw retour wenst te retourneren in onze showroom shop gelieve dan contact op te nemen via [email protected] of +32 (0)472.23.90.95

 

5. Voeg uw retourformulier zeker in het retourpakkertje. Zonder retourformulier kan uw retour niet verwerkt worden!

6. Verzend uw retour

7. Eenmaal wij uw retour ontvangen hebben zal deze door een grondige controle gaan. Items die gedragen zijn, zweet of parfum geur hebben, etiketjes er af zijn zullen niet aanvaard worden.

8. Na de controle ontvangt u uw geld terug binnen een termijn van 14 werkdagen.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100
Voor 13u besteld = Zelfde dag verzonden
14 dagen tijd om te retouren